Veiligheid & Vertrouwelijkheid

De beheerders van de webstek rankmycompany.com garanderen de vertrouwelijkheid van de informatie die we verkregen via de online vragenlijst. Het gebruik van de gegevens die we online verkregen is strikt wetenschappelijk.

Veiligheid

De webstek rankmycompany.com is ondergebracht op de server van de Universiteit van Luik. Deze server wordt ondersteund met de nieuwste technologie en is voorzien van de beste beveiligingsmethoden tegen mogelijke fraude.

Vertrouwelijkheid

Wij garanderen de vertrouwelijkheid voor het geheel van de informatie die verstuurd werd met behulp van onze vragenlijst. De gegevens worden exclusief voor wetenschappelijke doeleinden gebruikt door de onderzoekers van de webstek rankmycompany.com. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden noch verkocht.

Gebruik van de verkregen gegevens

De gegevens verkregen met behulp van de vragenlijst laten ons toe om geaggregeerde indicatoren te bouwen op sectoriele en geografische vlak en relevante statistische studies te maken.

Toegang tot the webstek is individueel, gepersonaliseerd en beperkt tot één enkele persoon per bedrijf (meestal de bedrijfsleider). De personen met login en paswoord kunnen enkel informatie verkrijgen over hun bedrijf binnen de economische sectoren en de geografische markten van hun activiteit.

Het gebruik van deze webstek houdt in dat u de voorwaarden voor gebruik van deze webstek hebt gelezen en goedgekeurd.